Les Rutes en Moto

Nova Anglaterra en Moto

Temporada

Tardor

Propere Sortides

A determinar

Duració

15 Días

Distància

4.200 km

Punts destacats

Chicago

Río Mississippi

Saint Louis

Cadillac Ranch

Big Texan

Meteor Crater

Grand Canyon

Las Vegas

Desierto de Mojave

Los Angeles

 

Contacte:

Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es
Cruzando Continentes en Facebook

EN MOTO PER LA NOVA ANGLATERRA

En Moto por la Nova Anglaterra Els estats del nord-est americà tenen reputació de ser un de les principals destinacions del viatger individual. L'històric bressol dels Estats Units convenç amb pobles bonics i ordenats, precioses cases colonials i un ambient molt més europeu. La millor època per fer un volt pels bonics paisatges entre muntanyes, rius i llacs és tardor, quan els immensos boscos rellueixen en múltiples colors entre grocs i vermell.

Sorprenentment, és la zona americana on es mouen més moteros per les pacífiques carreteres amb bon asfalt i corbes suaus.

Indian Summer en moto Sortirem de Boston en adreça oest per arribar a les 'Muntanyes Verdas' en Vermont, pugem fins a la frontera de Canadà i passem una nit a Mont-real, la capital cultural del Quebec. Tornarem a baixar més a l'est per les 'Muntanyes Blanques' en l'estat de Nou Hampshire.

Creuarem els estats de Massachussetts, Vermont, Nova York, Nova Hampshire i Maine i la provínicia canadenca de Quebec, on l'idioma quotidià és el francès.

Propera Sortida:

Del 27 de Setembre al 4 de Octubre 2014

La Ruta

Boston - punt inicial de la nostra ruta en moto per Nova AnglaterraBoston

La capital de Massachussets i de tota la Nova Anglaterra ens espera amb un ambient progressiu, modern i molt sofisticat. És la seu de la famosa universitat d'Harvard però també una ciutat històrica. Aquí va començar la revolta de les colònies per aconseguir la independència d'Anglaterra. La *omnipresencia de les aigües de la badia de Boston li dóna un ambient molt agradable i relaxat per a una ciutat d'aquestes dimensions. Boston combina perfectament el seu patrimoni històric amb la modernitat de les metròpolis americanes.

L'oest de Massachussets en Moto

L'oest de Massachussetts

Sortim de l'aglomeració urbana de Boston i entrem en un paisatge verd i bucòlic, amb petites poblacions molt cuidades. Ens deixem impressionar per les boniques cases d'estil colonial envoltades d'una gespa impecable. La petita ciutat universitària de Amherst sorprèn amb el seu animat ambient estudiantil. Per carreteres secundàries entrem en la cadena muntanyenca dels "Berkshires" fins a la petita joia de ciutat anomenada Williamstown. Per als habitants de la Nova Anglaterra la bellesa de la naturalesa és font del seu orgull.

Llacs, boscos i muntanyes en Vermont

Vermont & Nova York

Vermont és potser l'estat més bonic de tota Nova Anglaterra. Tot són rius, llacs i boscos profunds que s'estenen fins a l'horitzó per suau muntanyes. Les "Green Mountains" són un paradís per a pescadors i moteros. El nom de la capital de l'estat "Montpelier" ja indica que ens estem apropant a antic territori francès. Per una carretera que connecta diverses illes del Llac Champlain fem un petit desviament per l'estat de Nova York, encara que a més de 500 km al nord de la capital cultural del món.

Montreal, la mayor ciutat de Quebec

Quebec & Montreal (Canadà)

Creuem la frontera de Canadà per entrar en antic territori francès. L'idioma gal segueix sent el dominant fins avui dia i la cuina té un agradable gust mediterrani, a diferència de totes les altres parts d'Amèrica del Nord. Mont-real, amb 3,5 milions d'habitants a la seva àrea urbana, és la segona ciutat canadenca, no gaire més petita que Toronto. És una ciutat moderna i multicultural, però manté també el seu llegat arquitectònic francès. Des de la Muntanya Royal gaudim d'una esplèndida vista panoràmica del centre.

En Moto pel veranillo de Nova Hampshire

Nova Hampshire

Deixem la vall del riu Sant Lorenç per a entrar a zones muntanyenques. Els boscos de les White Mountains, una de les zones més remotes de l'est americà, es trobaran en ple canvi de colors. Ens espera un veritable espectacle. La petita ciutat de Berlin ens recorda que encara que els espanyols, anglesos i francesos van començar la colonització del continent americà, hi ha hagut immigrants de totes les ètnies i nacionalitats. Nova Hampshire té reputació de ser un dels estats més segurs de tot el país.

Viaje en Moto por Nova Anglaterra

El Nord de Massachussets

A pocs quilòmetres al sud de Berlin agafarem una de les carreteres moteras més famoses del país: el Kancamagus Highway serpentea per la zona més abrupta de les White Mountains, amb penya-segats verticals, cascades i estrets canons. Abans de retornar les motos a Boston anem a visitar la petita ciutat de Salem, molt famosa pels infams judicis contra suposades bruixes que van tenir lloc l'any 1692. Han estat tematitzades en moltíssimes novel·les i pel·lícules. Visitarem un museu de bruixeria i explorem els escenaris autèntics de la història.

El Preu

Preu base (hotels, guia, esmorzars, organització, vehicle de servei, IVA) = 1.595 €

Vol (aprox.) = 700 €

Moto (segons canvi actual del Dòlar) = 700 €

TOTAL = 2.995 €

L'acompanyant evidentment no haurà de tornar a pagar el lloguer de la moto, així el viatge li sortirà per 2.245 €. Cada participant rebrà de regal un diploma, un CD de totes les fotos i un CD de la banda sonora musical del viatge. Suplement de habitació individual 280 €.

S'apliquen les Condicions Generals de Rumbo66 - Cruzando Continentes.

Informació Important

Visat

Els ciutadans de la Unió Europea no necessiten visat per entrar a Estats Units. Amb el passaport electrònicament llegible cal demanar amb antelació un permís d'entrada al preu de 11€. Nosaltres ens encarregarem del tràmit.

Permís de Conduir

El carnet espanyol és vàlid als Estats Units. No fa falta portar el permís internacional.

Equipament

Heu de portar tot l'equipament bàsic per anar amb moto. En general podem esperar sol i temperatures agradables però a les zones muntanyenques pot refrescar bastant sobretot a la nit. Evidentment a la tardor pot ploure i cal estar preparat.

Motos

La selecció de motos disponibles inclou gran quantitat de models diferents de Harley Davidson. A més hi ha Honda Goldwing i Shadow 750, diversos models de Triumph i també models nous de la mítica marca Indian. Les motos de Harley tenen gairebé totes el mateix preu, el cost dels altres models varia molt poc. No podem garantir un model determinat. Cal triar dos models alternatius, segons l'antelació de la reserva és molt probable que serà un dels dos.

El Mapa de la Ruta per la Nova Anglaterra

En moto por Nueva Anglaterra

Panoràmiques de la Ruta per la Nova Anglaterra

Connecticut River, en Massachussetts

Riu Connecticut, Massachussetts

En Vermont

En Vermont

Mount Sugarloaf, Massachussetts

Contacte

En Moto por la Ruta 66Cruzando Continentes
Jens J. Wiegand
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es

Agència de Viatges amb licència Núm. GC-004488.