Les Rutes en Moto

Temporada

Maig a Setembre

Properes Sortides

Primavera 2017

Duració

15 Días

Distància

2.300 km

Punts destacats

Chicago

Indianapolis

Nashville

Memphis

Graceland

Delta del Mississippi

Natchez Parkway

Highway 61

New Orleans

 

Contacte:

Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es
Cruzando Continentes en Facebook

AMERICAN MUSIC HIGHWAY

Carlos Johnson en un club de blues en Chicago Una ruta profundament musical: El Jazz i el Blues van viure grans èpoques a Chicago, on es van crear estils locals que van influir a la música del món. La tradició es manté viva a la ciutat de Louis Armstrong, Benny Goodman i Muddy Waters.

També en Nashville, la capital del country, ens espera una infinitat d'oportunitats per escoltar música en directe. Visitarem el museu dedicat als estels de la música western, la casa de Johnny Cash i veurem com fabriquen les famoses guitarres semi-acústiques de la marca Gibson.


En el Delta del Mississippi Memphis és equivalent a Elvis. La visita a la seva torre Graceland és gairebé obligatòria, igual que la dels estudis de Sun Records, on va gravar el seu primer disc. En les plantacions de cotó del Delta del Mississippi va néixer el Blues. Explorem la seva història i la seva actualitat en una zona encara profundament "sureny". Finalment ens espera la vibrant capital de Jazz i Voodoo, New Orleans.

Propera Sortida: Primavera 2017

La Ruta

Chicago - la capital del blues en directeChicago

Ens deixem impressionar per la magnífica arquitectura de la ciutat però ens concentrem en el seu grandiós llegat musical. Anem a escoltar blues en directe en el Kingston Minis i Jazz en el Green Mills. En el House of Blues acudim a al “Gospel *Brunch” – un esmorzar-dinar amb una apassionant programació musical. També visitarem els estudis del segell “Chess Records”, on van gravar tots els grans de Blues com Willy Dixon, Muddy Waters i Bo Diddley. Chuck Berry hi va gravar “Johnny B. Goode” i els Rolling Stones “2120 South Michigan”.

Indianapolis Speedway

Indiana

En Gary, Indiana, a pocs quilòmetres de Chicago anem a veure la més que modesta casa natal de Michael Jackson. La ciutat impacta amb el seu estat de decadència i deterioració. La conversió en atracció turística de la casa del rei del pop encara es queda a nivell d'idea. Després creuarem una zona habitada pels Amish, i visitarem la casa particular d'una família. En Indianapolis també trobarem una bona varietat de clubs amb música en directe i un parell d'excel·lents tendes de discos. Visitarem el circuit Indianapolis Speedway, famós per les carreres de motos i el Indianapolis 500.

Kentucky es el principal fabricant de bourbon

Kentucky

En Louisville visitem el museu dedicat al campió de boxa Mohammed Ali. Provarem un autèntic “Bourbon” a la fàbrica de Jim Beam. Curiosament, al comtat regeix la llei seca, com en la majoria en Kentucky. Però per a Jim Beam l'estat permet una excepció. Farem un cop d'ull al famós Fort Knox, on el govern americà guarda les seves reserves d'or. Diuen que ningú, ni el president mateix, sap quant d'or hi ha al magatzem.


En la fàbrica de guitarras GibsonNashville

A la capital del country gaudim de música en directe en la famosa "Beale Street". Hi ha actuacions dia i nit. A pocs metres ens deixem explicar com fabriquen les guitarres semi-acústiques de Gibson, els instruments dominants en el Blues de Chicago. La "Country Hall of Fame" documenta la història del Country. Als afores visitem un monument dedicat a Johnny Cash, una de les figures més importants de la història de la música country. En els últims anys Oklahoma City ha entrat en competència amb Nashville, per dispuar-li el títol de la capital del Country.

Els estudis Sun en MemphisMemphis

La ciutat en les ribes del Mississippi té tres visites obligatòries: Graceland, la torre d'Elvis, atreu milers de fanàtics de tot el món, igual als Sun Studios, on el rei del Rock'n'Roll va gravar el seu primer disc. El llistat d'artistes que van gravar aquí és molt llarg, figuren noms com a B.B.King, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis i Roy Orbison. Segueix funcionant com a estudi d'enregistrament però també com a atracció turística. L'Hotel Lorraine, on van assassinar a Martin Luther King alberga avui dia un museu dedicat a la lluita pels drets civils.

En Clarksdale, Mississippi

El Mississippi Blues Delta

Seguim el curs del majestuós riu Mississippi creuant la zona de les grans plantacions de cotó i tabac. És el bressol del blues. Agafem la Highway 61, també anomenada "Blues Highway" i honrada amb un album de Bob Dylan. Entrarem en la molt modesta casa on va néixer una de les figures més importants del blues: Muddy Waters. A la nit escoltem blues en directe en un bar propietat de l'actor Morgan Freeman. En Clarksdale visitem el Delta Blues Museum i el lloc on es va morir la cantant Bessie Smith en un accident de trànsit. Seguim el bonic Natchez Parkway per arribar a la tranquil·la ciutat de Vicksburg on van inventar la Coca Cola.

French Quarter New Orleans

New Orleans

En la fascinant metròpolis de New Orleans podrem gaudir d'una atmosfera francesa i regalar-nos les oïdes amb moltíssima música de gran diversitat d'estils. Gaudirem del French Quarter amb la famosa Bourbon Street, veurem la casa on va néixer Louis Armstrong, ens deixarem seduir per la fascinació del Voodoo i farem un petit creuer pel Mississippi en un vaixell de vapor.

El Preu

Preu base (hotels, guia, esmorzars, organització, vehicle de servei, IVA) = 2.795 €

Vol (aprox.) = 800 €

Moto (segons canvi actual del Dòlar) = 1.800 €

TOTAL = 5.395 €

L'acompanyant evidentment no haurà de tornar a pagar el lloguer de la moto, així el viatge li sortirà per 3.495 €. Cada participant rebrà de regal un diploma, un CD de totes les fotos i un CD de la banda sonora musical del viatge. Suplement d'habitació individual 650 €.

S'apliquen les Condicions Generals de Rumbo66 - Cruzando Continentes.

Informació Important

Visat

Els ciutadans de la Unió Europea no necessiten visat per entrar a Estats Units. Amb el passaport electrònicamente llegible cal demanar amb antelació un permís d'entrada al preu de 11€. Nosaltres ens encarregarem del tramito.

Permís de Conduir

El carnet espanyol és vàlid a Estats Units. No fa falta portar el permís internacional.

Equipament

Heu de portar tot l'equipament bàsic per anar amb moto. En general podem esperar temperatures agradables fins a bastant calor. Al sud dels Estats Units sol fer molta humitat. També és possible que algun dia ens toqui pluja, cal anar preparat.

Motos

La selecció de motos disponibles inclou gran quantitat de models diferents de Harley Davidson. A més hi ha Honda Goldwing i Shadow 750 i diversos models de Triumph. Les motos de Harley tenen gairebé totes el mateix preu, el cost dels altres models varia una mica. No podem garantir un model determinat. Cal triar dos models alternatius, segons l'antelació de la reserva és molt probable que serà un dels dos.

El Mapa de la Ruta Musical

El mapa de la ruta de la música americana en moto

Panoràmiques de la Ruta

Beale Street, Nashville

Beale Street, Nashville, Tennessee

en Nashville, capital de la musica country

Nashville, Tennessee

en Memphis

Memphis, Tennessee

Contacte

En Moto por la Ruta 66Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es

 


Agència de Viatges amb licència Núm. GC-004488.