LLOGA LA TEVA MOTO

Lloga la teva moto en qualsevol racó del món Encara que llogar una moto sembla fàcil, la realitat es presenta una mica més complicada quan projectem un viatge per un país llunyà on parlen un altre idioma. Fiar-se de les ofertes que hi ha per internet és un joc d'atzar. És important entendre les condicions que se signa en un contracte. Cada agència aplica les seves pròpies clàusules. Cal saber com reaccionar en cas d'avaria, un robatori o accident i quines responsabilitats tens.

Oferim gestionar el teu lloguer de moto amb agències de bona reputació a mig món que garanteixen un mínim de seguretat i bona qualitat de servei. Fa anys que treballem amb elles i les coneixem personalment.

Ofertes lloguer de moto internacional En aquests moments oferirem 75 bases en 14 països:
Estats Units, Canadà, Mèxic, Brasil, Austràlia, Nova Zelanda, Alemanya, Anglaterra, França, Holanda, Portugal, Turquia, Singapur i Dubai. A més podem gestionar lloguers de moto en altres països sense disposar de col·laboradors fixos, de Xile a Cambodja i d'Islàndia a Sud-àfrica.

En moltes ocasions, els preus publicats en internet no són reals perquè no inclouen impostos o taxes. A més és recomanable contractar assegurances addicionals. Algunes empreses de lloguer permeten que els llocs de recollida i devolució siguin diferents però apliquen una taxa addicional.

Si emplenes el formulari a baix et demanem un pressupost detallat indicant les condicions més importants. La tarifa de gestió d'un lloguer és de 25 Euros per a cada moto.

Petició de Pressupost
Si us plau, emplena tots els espais marcats*.
El teu nom
Correu electrònic*
Pais destí
Data de Recollida
Calendario  Format: (dd.mm.yyyy)
Lloc de Recollida
Data de Devolució
Calendario  Format: (dd.mm.yyyy)
Lloc de Devolució
Tipus de Moto
Marca preferida
Comentaris
(Caràcters restants: 2500)
    

DWFormgenerator 7.4.0

Contacte

Alquiler de motos en todo el mundoCruzando Continentes
Jens J. Wiegand
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es

 


Agència de Viatges amb licència Núm. GC-004488.