SOBREVOLAR EL GRAN CANYÓ EN HELICÒPTER

Helicoptero sobre el Grand Canyon y el río Colorado Sobrevolar el Gran Canó en helicòpter és espectacular i molt recomanable, una experiència única i inoblidable. Més a baix trobeu l'enllaç per reservar el vostre vol i informació com organitzar-vos el dia de visita a la major cicatriu del planeta.
Cada helicòpter porta sis passatgers, un seient en la finestra està garantit. El vol estàndard dura uns 35 minuts. Els preus varien una mica segons dia i temporada, normalment entre 159 i 199 Dòlars per persona. Hi ha altres modalitats, més llargues i més cares, però amb menys sortides.
És molt recomanable reservar amb uns de dies d'antelació. Així sabeu l'hora de la sortida i us podeu plantejar el dia al Canyó. També tindreu la plaça segura, ja que la capacitat dels helicòpters és limitada. Si en un dia determinat arriben tres autobusos de turistes més del normal us podeu quedar sense plaça.

Reservar el Vol

Per reservar el vostre vol en helicòpter pel Gran Canyó només heu de clicar en l'imatge. L'enllaç us portarà a la pàgina de reserves. Després us explico com funciona el procés de reserva i quina és la millor manera d'organitzar-se el día.

El Procès de la Reserva

El vuelo en helicóptero permite vistas espectaculares del Gran Cañón Clicant en la imatge arribareu a la web de Papillon Helicopters, una de les dues companyies aèries principals del Gran Canó. L'altra, Maverick, opera principalment des de Las Vegas.
A la pàgina principal, primer aneu a canviar l'idioma, després seleccioneu a l'esquerra "Parc Nacional Grand Canyon". El vol estàndard és l'anomenada "Excursión en North Canyon".
A baix de tot podeu veure els preus actuals i començar la reserva entrant el número de persones i la data desitjada. Després només falta escollir el vol desitjat i seguir les instruccions per reservar el vol.
Caldrà indicar el pes aproximat de cada persona. Una lliura són 2,2 quilos, així una persona de 70 kg pesa unes 154 lliures.

Helicóptero en el Gran CañónDurant el procés de reserva haureu d'indicar el número de la targeta de crèdit però per als vols estàndard la companyia no va a carregar l'import fins al moment de la sortida.
Tot i això, en cas de no presentar-se a l'hora del vol es va a carregar l'import enter. Es pot modificar la reserva, per exemple canviar l'hora de sortida trucant al número +1 702 638 3296. També recomanen reconfirmar el vol trucant a aquest mateix número dins de 24 hores abans de la sortida. Per a un canvi de reserva dins d'aquest marge la companyia cobra una taxa de 100 Dòlars.
Després de fer la reserva rebreu per e-mail la confirmació per imprimir-la i portar-la al check-in. Tots els passatgers han de portar el seu passaport.

Com organizar-se la visita al Gran Canyó

Vista del Gran Cañón desde el helicóptero Si feu la Ruta 66 en direcció oest, recomano passar la nit en Flagstaff i pujar al matí per la HW 89 cap a Cameron, on heu de girar a l'esquerra per arribar a l'entrada est del parc nacional. Podeu passar el matí seguint la carretera de mirador en mirador. Després podeu menjar en un dels molts restaurants econòmics en Tusayan o en un dels més cars en Grand Canyon Village o fins i tot organitzar un pícnic. Al costat de la carretera hi ha diverses zones de pícnic amb taules, bancs i ombra.
L'aeroport es troba al poble turístic de Tusayan, a uns quatre quilòmetres al sud de l'entrada oest del parc nacional. La primera terminal és la dels helicòpters, la segona la de les avionetes.

Sobrevolar el Gran Cañón en Helicóptero - Reservar És recomanable agafar una de la primeres o una de les últimes sortides del dia. Per la més baixa posició del sol les ombres seran més llargues, la visió guanya profunditat i les fotos surten més boniques. Els últims vols solen sortir sobre les cinc de la tarda. Si passeu la nit en Williams, arribareu sobre les set al vostre hotel.
Cal presentar-se mitja hora abans de la sortida al mostrador de l'heliport. No és permès pujar bosses o motxilles a l'helicòpter, millor deixar-les directament al vostre vehicle. Càmeres i càmeres de vídeo evidentment estan permeses.
També hi ha vols en avioneta que duren uns 50 minuts i costen uns 130 Dòlars. Per poca demanda no hi ha moltes sortides i les vistes són menys espectaculars, ja que les avionetes volen a més altitud.

Contacte

Aterrizando en el Gran CanñónCruzando Continentes
Jens J. Wiegand
Plaza del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es

 


Agència de Viatges amb llicència Núm; GC-004488.