Les Rutes en Moto

 

 

 

Florida en Moto

Temporada

Tot l'any

Properes Sortides

A determinar

Duració

15 Días

Distància

2.300 km

Punts destacats

Miami

Palm Beach

Cape Caneveral

Daytona

Orlando

Everglades National Park

Key West

 

Contacte:

Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es
Cruzando Continentes en Facebook

EN MOTO PER FLORIDA

En moto per Florida Florida és la destinació ideal per escapar el fred hivernal. Ens espera amb platges tropicals i molta cultura llatina. El clima li dóna un aire de felicitat eterna. Per això està poblat sobretot de jubilats dels estats freds del nord.

Miami, la ciutat llatina, Orlando amb els seus parcs temàtics, el gran festival de motos de Daytona, el món tropical de les illes, l'esperit de Hemingway en Key West o el complex de llançament de la NASA en Cap Canyaveral fan de la península de Florida un de les principals destinacions turístiques del món. No fa falta mencionar les seves platges infinites.

Florida en Moto Però Florida és bastant diferent als tòpics eternament repetits en els mitjans de comunicació. Si un s'allunya solament un quilòmetre de la platja i surt de la bombolla immobiliària que ocupa les costes va a trobar un territori sorprenentment pobre i rural, però bastant més autèntic.

També ens trobarem amb un cert esperit sureny i arrels de músics tan importants com els Rolling Stones, Blondie, The Doors, Lynyrd Skynyrd, Tom Petty o els Allman Brothers.


La Ruta

Miami Beach - punto de partida de la ruta en moto por FloridaMiami

Arrenquem el nostre viatge per Florida en la “magic city”, molt marcada per l'esperit llatí: gairebé la meitat dels habitants són d'origen hispanoamericà. No sorprèn que just aquí es va inventar la crema solar en 1944. Podem fer un cop d'ull morbós a l'hospital on va morir Bob Marley. Anem a gaudir de la platja de Miami Beach, ens passegem per Little Havana, un barri abans gairebé exclusivament habitat per refugiats cubans, però avui dia hi ha una barreja de totes les nacionalitats de l'Amèrica Llatina.

Cabo CañaveralPalm Beach & Cap Canyaveral

Pugem per la costa atlàntica per Fort Lauderdale, cridat la “Venècia americana” i per Palm Beach, on es concentren els rics i famosos. La carretera no s'allunya més d'uns 300 metres de la platja.
Ens reservem un dia per a la visita del complex espacial de la NASA en el Cap Canyaveral. És una curiosa mescla entre centre espacial i parc d'atraccions. Visitem l'edifici on assemblen les naus, la pista de llançament de coets i l'edifici on s'entrenen els astronautes.

Fortaleza española en St. AugustineDaytona & St. Augustine

La ciutat de Daytona és famosa per a tres fets relacionats amb el món del motor: Els 37 km de platja on es pot circular amb cotxe o moto (encara que solament a 10 milles per hora), el gran festival Harley - la "Bikers-Week", i el motodrom. Ho anem a visitar, clar.
Seguim cap a Saint Augustine, la ciutat més antiga dels Estats Units. Té un ric patrimoni històric que inclou dues fortaleses espanyoles. Durant segles Florida formava part de l'imperi colonial espanyol, encara que era un territori bastant perifèric i desatès.

Carretera al sur de OrlandoJacksonville & Ocala

Ja molt prop de la frontera de Geòrgia trobem a Jacksonville, a Europa pràcticament desconeguda. Sorprèn el fet que es tracta de la 12a ciutat major dels EUA, amb més habitants que Sant Francisco. És la ciutat natal de Pat Boone, Scott McKenzie, Lynyrd Skynyrd, 38 Special i els Allman Brothers. Avui dia també compta amb una escena musical molt activa, amb artistes com Limp Bizkit. Després canviem bruscament de direcció: Deixem la costa i tornem a baixar pel Ocala National Forest, una zona natural de boscos i pantans, omple de vegetació, ocells, tortugues i caimans. L'interior és molt menys turístic i conserva molt “feeling” dels estats del sud.

OrlandoOrlando & Tampa

El nostre desviament per l'Amèrica tranquil·la i nostàlgica durarà poc. Ens apropem a Orlando, capital de l'oci, compta amb quatre parcs temàtics, entre ells *Disneylandia i *MGM Universal *Studios. L'última adquisició és un Parc dedicat a Harry Potter. Dia lliure. Els que no volen visitar als parcs poden explorar la zona amb les motos al seu aire.
Creuem la península en adreça oest. Passem per la bonica zona dels llacs i arribem a *Tampa, abans coneguda com la capital mundial del puro i germanada amb Oviedo. Visitarem una petita fàbrica de puros i el centre antic que respira molta atmosfera llatina.

Puerto de Tarpon Springs

Tarpon Springs & St. Petersburg

La petita i agradable ciutat portuària de Tarpon Springs té una llarga tradició d'extracció d'esponges de mar. A principis del segle 20 es va contractar gran quantitat de bussejadors grecs que avui dia encara donen una atmosfera molt mediterrània a la ciutat.
St. Petersburg compta amb una atracció que ningú s'esperaria en aquest punt del món: un dels museus més importants dedicat al pintor català Salvador Dalí. Podem veure les obres que no es troben a Espanya. També podem fer un cop d'ull a l'antic Fort Harrisson Hotel, on els Rollings van compondre “Satisfaction” en una nit del Maig 1965. Avui dia l'edifici alberga una central de la secta “Església de la Cienciología ” que compta amb membres famosos com Tom Cruise o John Travolta.

Naples, Florida

Naples & els Everglades

Creuem l'impressionant pont Sunshine Skyway de més de 8 km de llarg que creua la Badia de St. Petersburg. Prop de Sarasota trobem unes de les platges de sorra més fina del món. Naples tenia reputació d'últim paradís de Florida i ha atret a gent tan selecta com Steven Spielberg, Tom Cruise, Robert Ludlum o Robin Cook per comprar-se una segona o tercera residència. Entrem per la porta aquest en a l'immens parc nacional dels Everglades, un riu d'uns 100 km d'ample, les aigües del qual flueixen molt lentament cap al Golf de Mèxic. Amb una mica de sort veurem cocodrils, un ós rentador o un opòsssum.

Puentes por el Mar - en las Florida Keys

Florida Keys

La cadena d'illes coralinas de 200 km de llarg units per una carretera és un paradís tropical desenvolupat a l'americana. Arribarem al punt més meridional del país continental (Hawaii i Puerto Rico es troben més al sud). Trobem la tomba de Flipper, el dofí més famós de la història, la casa d'Ernest Hemingway i el seu bar favorit. Ens trobem a solament 160 quilòmetres de La Habana.

El Preu

Precio base (hoteles, guía, desayunos, organización, vehículo de servicio, IVA) = 2.895 €

Vuelo (aprox.) = 800 €

Moto (según cambio actual del Dólar) = 1.250 €

TOTAL = 4.945 €

El acompañante evidentemente no tendrá que volver a pagar el alquiler de la moto, así el viaje le saldrá por unos 3.695 €. Cada participante recibirá de regalo un diploma, un CD de todas las fotos y un CD de la banda sonora musical del viaje. Suplemento para habitación individual: 650 €.

S'apliquen les Condicions Generals de Rumbo66 - Cruzando Continentes.

Informació Important

Visat

Els ciutadans de la Unió Europea no necessiten visat per entrar als Estats Units. Amb el passaport electrònicamente llegible cal demanar amb antelació un permís d'entrada al preu de 11€. Nosaltres ens encarregarem del tràmit.

Permís de Conduir

El carnet espanyol és vàlid a Estats Units. No fa falta portar el permís internacional.

Equipament

Heu de portar tot l'equipament bàsic per anar amb moto. En general podem esperar temperatures agradables fins a calor, segons la temporada de l'any. No hi ha zones de muntanya en la ruta. Contrari als tòpics plou molt a Florida, uns 100 dies a l'any cauen precipitacions. Cal prevenir. La temporada d'huracans dura de Juny a Novembre. Els majors de 21 anys no han de portar casc a Florida. A Geòrgia sí que és obligatori.

Motos

La selecció de motos disponibles inclou gran quantitat de models diferents de Harley Davidson. A més hi ha Honda Goldwing i Shadow 750 i diversos models de Triumph. Les motos de Harley tenen gairebé totes el mateix preu, el cost dels altres models varia una mica. No podem garantir un model determinat. Cal triar dos models alternatius, segons l'antelació de la reserva és molt probable que serà un dels dos.

El Mapa de la Ruta per FLORIDA

Mapa del viatge en moto per Florida

Panoràmiques de la Ruta per Florida en Moto

Miami Beach

Miami Beach, punto inicial de la Ruta en Moto per Florida

Lake Okeechobee, centre de Florida

Lake Okeechobee, a l'interior de Florida

La platja de Miami - un fantástico paseo en moto

Miami

En les costes de Florida

Costa de Florida

Contacte

En Moto por la Ruta 66Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es

 Agència de Viatges amb licència Núm. GC-004488.