Les Rutes en Moto

Temporada

Maig a Setembre

Propera Sortida

Agost 2018

Duració

17 dies

Distància

6.100 km

Punts destacats

New York

Cataractes del Niàgara

La comunidad Amish

La casa de John Wayne

Parc Nacional Badlands

Mount Rushmore

Devils Tower

Medicine Wheel

Un Rodeo en directe

Parc Nacional Yellowstone

La carretera més solitària

Llac Tahoe

San Francisco

 

Fullet informatiu en format pdf

Per descarregar-lo pulsa el botó dret i escull "guardar destí com"

Contacte:

Rumbo 66 - Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es
Cruzando Continentes en Facebook

 

LA RUTA COSTA A COSTA

En moto de costa a costa El viatge de l'Atlàntic al Pacífic segueix sent un gran repte; un trajecte llarg i dur, per praderes, boscos, muntanyes i deserts. Una experiència única, una para tota la vida.

A diferència de la Ruta 66, el viatge de costa a costa no té cap itinerari definit. Sol començar a Nova York i acabar en Los Angeles o Sant Francisco. Amb aquesta llibertat, hem dissenyat una ruta veritablement impressionant i tot un orgull: 5.800km en 17 dies, creuant 14 estats. En part seguim tres rutes històriques: La sendera a Oregon, la Lincoln Highway i la ruta del Pony Express.

 

Viatje en Moto de Costa a Costa

La llista d'atraccions de primera categoria sembla interminable i reflecteix tota la diversitat del gran país americà: Coneixerem dos de les ciutats més impactants, Nova York i Sant Francisco; creuarem els espais naturals més extrems: Yellowstone, Devils Tower, Badlands, les praderes infinites, alta muntanya, deserts. A més, ens esperen els llacs Erie i Mono. I els rius Mississippi, Missouri i Yellowstone i la visita a un autèntic Rodeo.

I com sempre: bars de moteros, música en directe i el mínim per autopistes.

El màxim viatge que es pot fer amb moto pels Estats Units!

Propera sortida:

Del 5 al 24 d'Agost 2018

La Ruta

Times Square, New YorkNew York

No fa falta explicar res de Nova York. La capital cultural del món. Variada i vibrant. Abans de recollir les motos dediquem tot un dia a explorar tots els racons de Manhattan. En grup anem a pujar al Empire State Building per gaudir de vistes panoràmiques incomparables.
Els que ja han visitat les atraccions principals, evidentment poden explorar llocs nous per compte propi. A la nit sortirem a veure música en directe en algun club autèntic. Si algú vol conèixer la ciutat més a fons i vol arribar uns dies abans organitzem l'estada.

Las cataratas del Niágara

Les Cataractes del Niàgara

L'estat de Nova York ocupa gairebé la mateixa superfície d' Andalusia, Extremadura i la Comunitat Valenciana juntes. Trigarem dos dies per arribar al seu punt extrem a Niàgara. Abans passarem una nit en la desconeguda però molt animada ciutat universitària d'Ithaca i creuarem la preciosa zona dels "Llacs Finger".
Des del seu descobriment en 1604 les cataractes del Niàgara són les més conegudes del món. Encara que lluny de ser les més grans, impressionen per la seva gran bellesa. Per gaudir de vistes de tots els angles creuarem la frontera de Canadà.

Les platjes del llac  Erie

Cleveland & el Llac Erie

Malgrat ser el segon més petit dels cinc Grans Llacs, Lake Erie té una superfície comparable a la de Galícia. A l'estiu, les seves ribes es converteixen en destinació de vacances de platja.
Per la vora del llac arribarem a Cleveland, el lloc on es va inventar el terme Rock and Roll. Està marcat per una senzilla placa de bronze. A pocs metres es va erigir la ‘Rock'n'Roll Hall of Fame', un megamuseo multimedial que celebra el llegat d'aquesta música genuïnament americana. En camí passarem per un petita ciutat de gran nom: 'Barcelona'.

Visita a una familia Amish

Els Amish

Des que Harrison Ford va protagonitzar la pel·lícula "L'últim testimoni", la comunitat dels amish té fama mundial. El seu rebuig a la tecnologia moderna sembla a primera vista una absurditat de religiosos fanàtics, però la seva postura té una lògica històrica. Conèixer-los en primera persona és una experiència profunda i deixa el visitant amb admiració per a la conseqüent aplicació de les seves creences. Anirem a menjar a la casa particular d'una família amish a les afores d'un poble en Indiana.

En moto de costa a costa

Les Praderes del Oest Mitjà

La sabana és el paisatge predominant del mig oest. L'activitat humana l'ha modificat profundament. Avui dia el mig oest produeix blat de moro i soia a gran escala per la seva exportació a tot el món i últimament també per a la fabricació de combustible.
Des de molt a prop podrem observar el joc dels divertits gossos de pradera. El món de “Ballant amb llops” segueix profundament rural i viu un ritme lent i tranquil, creuarem l'autèntica Amèrica Profunda, gaudint de la gran amabilitat de la seva gent.

Homenatge a l'actor John Wayne

La casa natal de John Wayne

Sempre es relacionarà el famós actor amb els paisatges de l'oest salvatge, però en realitat és fill de les grans planes. Visitarem la seva casa natal en una petita però molt bonica ciutat a l'estat de Iowa.
Curiosament, aquesta localitat va ser escenari de la famosa pel·lícula "Els ponts de Madison", dirigida per Clint Eastwood. Anem a creuar un d'aquests ponts coberts de fusta. Es troba a solsament vuit-cents metres de distància de la casa de John Wayne.

En moto per les Badlands

El Parc Nacional Badlands

Les terres ermes impressionen per la seva riquesa de colors i formes i són un paradís per als caçadors de fòssils. Creuem tot el parc nacional per una carretera petita i gaudim de fantàstiques vistes panoràmiques. Per aquí van rodar moltes escenes de la pel·lícula "Ballant amb Llops". Podem prendre una copa en el bar / restaurant que té l'actor protagonista Kevin Costner en la petita localitat de Deadwood. El cementiri local alberga les tombes de personatges mítics de l'Oest Salvatge com "Wild Bill Hickock" i "Calamity Jane".

Mount Rushmore

Mount Rushmore

Tothom coneix l'imatge, però el lloc és tan remot que pocs viatgers han arribat fins allí: Gairebé 2 milions de tones de roca havien de ser remogudes per esculpir les cares dels quatre presidents de la muntanya. Les obres van durar 14 anys. El tipus de roca és tan resistent que s'erosiona solament una capa de 2,5 centímetres cada 10.000 anys. Així serà sens dubte l'obra humana més duradora del món. A pocs quilòmetres de distància el monument alternatiu dedicat al cap dels sioux “Crazy Horse” encara està en obres.

Devils Tower - Wyoming en Moto

Sturgis y Devils Tower

Des de l'any 1938, a cada estiu es reuneixen prop de mig milió de moteros al petit poble de Sturgis i ho converteixen en un veritable caos. En alguns anys l'assistència va superar el nombre d'habitants de tot l'estat de Wyoming. Les botiges venen samarretes i tot tipus de suvenirs de la reunió motera més gran del món durant tot l'any.
Les parets gairebé verticals del Devils Tower s'aixequen quasi 400 metres sobre la vall. Steven Spielberg va retratar al detall a aquest espectacular monument natural en la pel·lícula “Encontres en la tercera fase”.

Medicine Wheel, Wyoming

Medicine Wheel

El terme "roda medicinal" no és molt aconseguit. Es tracta d'un lloc espiritual i sagrat dels nadius americans, marcat amb pedres col·locades en una forma que recorda d'una roda. S'ha explicat uns 70 exemplars a Amèrica del Nord, la majoria a Canadà, alguns amb una edat de 7.000 anys. El més impressionant no obstant això es troba en els Montes Bighorn en Wyoming. Després d'un passeig de dos quilòmetres arribarem a una altitud de 2.940 metres per veure d'a prop aquest lloc màgic en un entorn espectacular.

Geiser en Yellowstone

Parc Nacional Yellowstone

“Màgic” és la paraula que descriu millor al famòs parc nacional de Yellowstone. Pels múltiples fenòmens volcànics, guèisers i forats de fang bullint li van donar inicialment el nom de "hell's kitchen" - la cuina de l'infern. Es tracta d'un territori salvatge i immens; el parc nacional té les dimensions del País Basc, però solament dues carreteres asfaltades. Reuneix 2/3 parts de tots els guèisers del món. Trobarem a búfals salvatges i amb sort (o mala sort) algun ós grizzli.

 

La garganta del riu Snake

El Canyó del Riu Snake

Les dimensions de la gola de riu Snake impressionen menys que les del gegantesc Gran Canó. No obstant això, és un altre espectacle natural que mereix una visita.
En 1974 el famós acròbata de motos Evel Knievel va intentar a saltar el canyó de 150 metres de profunditat i 500 metos d'ampla. Una fallada tècnica va obrir el paracaigudes abans d'hora i Knievel va aterrar en les ribes del riu. Va sobreviure la caiguda amb res més que una fractura nasal. Veurem el lloc del salt des del pont de la foto.

Per la carretera més solitaria en moto

La Carretera més solitària

La Highway 50 té fama de ser la carretera més solitària dels Estats Units. Passarem pel desert més profund del país i veurem uns quants pobles fantasmes. En Ely ens podem comprar una samarreta que posa “he sobreviscut la carretera més solitària”.
La Ruta 6 en direcció sud no n'és menys de solitària. Durant els propers 170 quilòmetres no trobarem cap població, només algunes cases perdudes. Tots ens preguntarem "què fa la gent vivint aquí?" No obstant això, el silenci i la bellesa del desert ens emocionaran.

El preciòs  Llac Tahoe

El Llac Tahoe

Enmig dels cims de la Serra Nevada donarem mitja volta a aquest preciós llac, a una altitud de gairebé 2.000 metres. Malgrat l'altitud i la seva profunditat de més de 500 metres no es gela mai. A l'estiu pot arribar a 20 centígrads de temperatura.
Per boniques carreteres corbades començarem a baixar cap a la costa. Ens pararem per fer un cop d'ull a la famosa Presó de Folsom, coneguda pel concert que va donar Johnny Cash als presoners en 1968.

En Moto pel pont  Golden Gate de San Francisco

San Francisco

No hi ha millor lloc per acabar un viatge d'aquestes dimensions que San Francisco. La seva privilegiada situació geogràfica, el seu ambient relaxat i liberal, els barris autèntics, el port, la presó d'Alcatraz, el fantàstic pont Golden Gate … tot fa que no passa ni un sol dia sense que algun equip estigui rodant una pel·lícula en qualsevol dels seus racons. Gaudim d'un dia sencer a la ciutat i de l'animada vida de nit al barri de Russian Hill on ens allotgem.

El Preu

Preu base (hotels, guia, esmorzars, organització, vehicle de servei, IVA) = 3.895 €

Vol (aprox.) = Al mes d'Agost uns 1.200 €

Moto (segons model i canvi actual del Dólar) = 2.590 € (exemple Harley Electra Glide)

TOTAL (aprox.) = 7.685

Trobareu una especificació més detallada de les despeses en aquest fullet informatiu en format pdf.

L'acompanyant evidentment no haurà de tornar a pagar el lloguer de la moto, així el viatge li sortirà per uns 5.095 €. Cada participant rebrà de regal un diploma, un CD de totes les fotos i un CD de la banda sonora del viatge. Suplement d'habitació individual 1.090 €.

Informació Important

Participants

Per realitzar el viatge cal haver-hi un mínim de set persones inscrites. Atès que les dates cauen en temporada alta, demanem reservar fins a principis de Maig.

Visat

Els ciutadans de la Unió Europea no necessiten visat per entrar als Estats Units. Amb el passaport electrònicamente llegible cal demanar amb antelació un permís d'entrada al preu de 11€. Nosaltres ens encarregarem del tràmit.

Permís de Conduir

El carné español es válido en Estados Unidos. No hace falta llevar el permiso internacional.

Equipament

Heu de portar tot l'equipament bàsic per anar amb moto. En general podem esperar temperatures agradables fins a calor, però a les zones muntanyenques pot refrescar bastant sobretot a la nit. Hi ha poca probabilitat de pluja, però evidentment és millor anar preparat.

Motos

La selección de motos disponibles incluye gran cantidad de modelos diferentes de Harley Davidson. Además hay Honda Goldwing y Shadow 750 y varios modelos de Triumph. Las motos de Harley tienen casi todas el mismo precio, el coste de los demás modelos varía muy poco. No podemos garantizar un modelo determinado. Hay que elegir dos modelos alternativos, según la antelación de la reserva es muy probable que será uno de los dos.

S'apliquen les Condicions Generals de Rumbo66 - Cruzando Continentes.

El Mapa de la Ruta Costa a Costa

El mapa de la Ruta Costa a Costa en Moto

Panoràmiques de la Ruta Coast to Coast

Nova York des de l'Empire State Building

Manhattan des de l'Empire State Building

Devils Tower

Devils Tower, Wyoming

En les muntanyes Bighorn, Wyoming

Big Horn Mountains, Wyoming

Parc Nacional Yellowstone

Parc Nacional Yellowstone, Montana i Wyoming

Contacte

En Moto de Costa a CostaCruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es

 


Agència de Viatges amb licència Núm. GC-004488.
Visites concertades.