CONTACTE AMB RUMBO 66

Rumbo 66 - Viajes en MotoCruzando Continentes
Jens J. Wiegand
Plaza del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es

Cruzando Continentes en Facebook

Agència de Viatges amb licència Núm. GC-004488.

 

Si desitges rebre més informació, telefona'm directament o omple el formulari que apareix a continuació. Indica la ruta desitjada, possibles dates i el nombre de persones, per favor. Et respondré al més aviat possible.

formulario de contacto

Alquiler de motos en todo el mundoCruzando Continentes és una agència de viatges unipersonal amb seu a Olot, província de Girona, especialitzada en viatges per carretera. Des de l'any 2008 organitzo viatges en grup i rutes personalitzades.
Jo personalment acompanyo als grups com a guia en un minibús portant l'equipatge de tots. El vehicle té seients per tots i serveix també per als trasllats entre hotel, aeroport, lloguers de motos i per a visites guiades a les grans ciutats.
Des dels principis he portat més de vint grups per carreteres principalment americanes - fins ara sense cap accident - toquem fusta.
A part del bon funcionament de l'organització i el contingut turístic, l'element social em sembla absolutament essencial. L'objectiu principal és que tots gaudeixin al màxim i que es creïn noves amistats per a tota la vida. En aquest sentit, els comentaris que van deixar els viatgers a la pàgina de referències són una gran font d'orgull per a mi.
Porto incomptables milles per Amèrica del Nord i al llarg dels anys he explorat 45 dels 50 estats dels EUA. Em falten Alaska, Hawaii, Delaware, West Virginia i Maryland. Ja cauran!
Vaig néixer a Alemanya en el 1967 i he dedicat mitja vida a viatjar. Parlo Alemany, Anglès, Català, Castellà, Francès i espero que aviat també Rus. Ara ja porto 19 anys vivint a la província de Girona.

 

Suscripció a lanostra Newsletter

Si t'agradaria rebre el nostre boletí informatiu mensual entra la teva adreça de correo electrònic, si us plau. Garantitzem que no donarem l'adreça a tercers i que et podràs donar de baixa sense problemes en qualsevolt moment.

Adreça de correo electrònic

DWFormgenerator 7.5.0