Les Rutes en Moto

Els Deserts d'Arizona

Temporada

Maig a Setembre

Propere Sortides

A determinar

Duració

15 Días

Distància

3.500 km

Punts destacats

Las Vegas

Zion National Park

Bryce Canyon National Park

Antelope Canyon

Marble Canyon

Monument Valley

Grand Canyon

Apache Trail

Phoenix

Saguaro National Park

Tombstone

Contacte:

Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es
Cruzando Continentes en Facebook

EN MOTO PELS DESERTS D'ARIZONA

Viajes en Moto por el oeste americano Al cim de les nostres motos explorem l'àrid sud-oest dels Estats Units: Passem pels paisatges més emblemàtics com la Vall dels Monuments o el Gran Canó, però també trobem llocs remots i encara més autèntics.

Comencem a Las Vegas, l'al·lucinant capital mundial de l'oci i recorrem els parcs naturals més famosos de Nevada i Utah: Bryce Canyon i Zion. Creuem el riu Colorado per arribar a Monument Valley, conegut a tot el món per les pel·lícules de John Wayne i els anuncis de Marlboro. Ens trobem enmig del territori dels indis Navajo.

En moto por los desiertos de Arizona La visita al Grand Canyon és obligatòria, després seguim cap al sud, creuem per les bellíssimes carreteres de Sedona i l'Apache Trail. Prop de Tucson trobem els fantàstics boscos de cactus al parc nacional Saguaro. Baixem fins molt a prop de la frontera mexicana. En Tombstone - làpida en català - trobem les petjades de Doc Hollyday i Wyatt Earp, dues de les legendàries figures de l'oest salvatge.

La Ruta

Las Vegas - punto inicial del viaje en moto por ArizonaLas Vegas

Passarem la primera nit a Las Vegas, l'al·lucinant capital de l'oci, on tindrem l'oportunitat de visitar els seus famosos hotels temàtics, múltiples bars musicals i una infinitat de casinos i espectàcles. L'endemà anirem a agafar les motos i després d'una introducció tècnica sortirem cap al sud d'Utah. Ens desviarem una mica per visitar un preciós però poc conegut parc estatal, on podem observar dunes petrificades i antigues pintures rupestres dels nadius que anaven a caçar per la zona.

Parque Nacional Zion

Zion National Park

Després entrem al Canó de Zion i pugem caminant als miradors que ofereixen unes fascinants vistes panoràmiques. Les muntanyes tenen un volum impressionant i s'eleven fins a altituds de més de 2.600 metres. Els miradors porten noms religiosos que els van donar els immigrants europeus que van passar per aquí a la recerca de la terra promesa. Un autobús ens portarà als punts més destacats del parc nacional. L'entrada en vehicle propi ja no està permesa.

Parque Nacional Bryce Canyon

Bryce Canyon National Park

El parc nacional del Canó de Bryce sembla un gegantesc amfiteatre. Destaca per les seves curioses estructures geològiques i la gamma de colors de blanc per groc a vermell. És un dels parcs naturals més famosos dels Estats Units. Veurem que la seva fama és absolutament merescuda. Malgrat la seva reputació rep relativament pocs visitants a causa de la seva situació remota. Tècnicament no es tracta d'un canó, ja que no hi ha cap riu central que vagi erosionant el terreny com per exemple en el cas de Gran Canó.

Antelope Canyon

Antelope Canyon

Creuarem l'únic pont que existeix a la zona pel riu Colorado, passant pel Glenn Canyon, on entrem a peu en l'estret i al·lucinant Antelope Canyon. Serà difícil de captar imatges de la qualitat del National Geographic, però la caminada per l'angoixant canó subterrani serà fascinant, sens dubte.
Un desviament d'uns 60 quilòmetres ens porta des de la petita ciutat de Page al pont sobre el preciós Marble Canyon, visible a dalt en el títol d'aquesta pàgina.

 

El Valle de los Monumentos

La Vall dels Monuments

Seguirem la ruta cap a Monument Valley. Els seus monticles i mesetes han aparegut en múltiples pel·lícules de l'oest americà i en els famosos anuncis de Marlboro. Encara que ens resultin coneguts, no deixa de ser una experiència fantàstica recórrer aquests paisatges amb moto. Les zones més vistoses com el famós John Ford Point només són accessibles per una pista no asfaltada, no recomanable per recórrer-la en moto. Aparquem les màquines i donem una volta d'uns 27 km en el nostre minibús.

En el Gran Canyon

Grand Canyon National Park

Ens apropem al monument natural més conegut d'Amèrica, el Gran Canyon. Des de la banda sud gaudim de vistes inoblidables de les seves increïbles dimensions i observem amb boques obertes com cau la nit sobre les seves profunditats infernals. Les dimensions del canó són difícils de captar; s'estén al llarg de 446 quilòmetres però solament una petita part és fàcilment accesible. En el punt més ample gairebé 30 quilòmetres de distància separen els penya-segats nord i sud. Sobrevolar el canó en helicòpter és una experiència única.

Parque Nacional Saguaro

Saguaro National Park

Els "boscos" dels cactus amb diversos braços són uns dels objectes més fotografiats dels Estats Units. Les seves curioses formes no deixen de fascinar i no hi ha cap igual a un altre. Alguns exemplars arriben als 13 metres d'altura. Els Saguaros estan protegits en tot l'estat d'Arizona, no solament als parcs naturals. Si es vol remoure un cactus per a la construcció d'un edifici o d'una carretera cal sol·licitar un permís especial. Els nadius van trobar alguna utilitat a gairebé totes les parts de la planta, menjaven les fruites i preparaven una espècie de cervesa de les seves llavors.

Tombstone, Arizona

Tombstone

El polsegós poble de Tombstone, "làpida" en català, es troba a tant sols 40 quilòmetres de la frontera de Mèxic. Aquí s'on es va produir el famós tiroteig entre Doc Holliday, Wyatt Earp i la banda dels Clanton. Podem assaborir l'autèntic oest salvatge. Evidentment, el poble ven la seva història com atractiu turístic.
Per carreteres secundàries tornarem a Las Vegas, el nostre punt de orígen.

El Preu

Preu base (hotels, guia, esmorzars, organització, vehicle de servei, IVA) = 2.995 €

Vol (aprox.) = 900 €

Moto (segons canvi actual del Dòlar) = 1.200 €

TOTAL = 5.095 €

L'acompanyant evidentment no haurà de tornar a pagar el lloguer de la moto, així el viatge li sortirà per uns 3.595 €. Cada participant rebrà de regal un diploma, un CD de totes les fotos i un CD de la banda sonora musical del viatge. Suplement per a habitació individual: 650 €.

Informació Important

Visat

Els ciutadans de la Unió Europea no necessiten visat per entrar als Estats Units. Amb el passaport electrònicamente llegible cal demanar amb antelació un permís d'entrada al preu de 11€. Nosaltres ens encarregarem del tràmit.

Permís de Conduir

El carnet espanyol és vàlid a Estats Units. No fa falta portar el permís internacional.

Equipament

Heu de portar tot l'equipament bàsic per anar amb moto. En general podem esperar temperatures agradables fins a bastant calor, però a les zones muntanyenques pot refrescar bastant sobretot a la nit. Hi ha poca probabilitat de pluja, però evidentment és millor anar preparat.

Motos

La selecció de motos disponibles inclou gran quantitat de models diferents de Harley Davidson. A més hi ha Honda Goldwing i Shadow 750 i diversos models de Triumph. Les motos de Harley tenen gairebé totes el mateix preu, el cost dels altres models varia una mica. No podem garantir un model determinat. Cal triar dos models alternatius, segons l'antelació de la reserva és molt probable que serà un dels dos.

S'apliquen les Condicions Generals de Rumbo66 - Cruzando Continentes.

El Mapa de la Ruta pels Deserts d'Arizona

Panoràmiques de la Ruta pels Deserts d'Arizona

La Vall dels Monuments, Utah

Sedona, Arizona

Marlble Canyon, Arizona

Grand Canyon, Arizona

Contacte

En Moto por la Ruta 66Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es

 Agència de Viatges amb licència Núm. GC-00488.