Les Rutes en Moto

Els Alps en Moto

Temporada

Maig a Setembre

Properes Sortides

Per determinar

Duració

4 o 5 dies

Distància

4.200 km

Punts destacats

Salzburg

Cascades de Krimml

Grossglockner

Neuschwanstein

Partnachklamm

Königssee

Munic

Innsbruck

Berchtesgaden

Contacte:

Cruzando Continentes
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es
Cruzando Continentes en Facebook

EN MOTO PELS ALPS D'AUSTRIA Y ALEMANIA

En moto por los Alpes La ruta ideal per ponts i llargs caps de setmana. Una escapada magnífica per gaudir de carreteres amb milers de corbes, paisatges alpins espectaculars i unes atraccions turístiques molt selectes.

Entre cascades, valls verds i parets verticals coneixerem una mica la peculiar cultura folklòrica bavaro-austríaca. Provarem les seves cerveses suaus però gustoses. Visitarem alguns punts del que venen sota el lema de la Alemanya romàntica. Ja sabem que el límit entre el romàntic i el cursi és una línea molt fina ...

Viaje por los Alpes en Moto Però desfruitarem d'unes carreteres magnífiques entre els cims nevats dels Alps. Aquest viatge està pensat per a grups d'amics. Podeu decidir la data de sortida amb llibertat, però evidentment ens hem de posar d'acord. La durada és de quatre o cinc dies, depenent sobretot dels horaris dels vols. Com a alternativa a Salzburg podem començar la ruta a Munic també. Ambdues ciutats estan ben comunicades a molts aeroports de la penínsular ibèrica.

Si preferiu portar les vostres màquines en lloc de llogar motos a Munic o Salzburg també podem sortir junts des d'Espanya. És qüestió de parlar i trobar bones solucions.

La Ruta

Salzburgo - punt inicial de la ruta en moto pels Alps Salzburg

La ciutat de Mozart ens espera amb un centre barroc esplèndid i un aire d'èpoques més romàntiques. El conjunt del casc històric és patrimoni de la humanitat de la UNESCO. El sabor predominant és el dolç en moltíssimes variacions - els amants de postres, xocolata i pastissos van a posar-se les botes. Pujarem al castell per gaudir d'unes magnífiques vistes de la ciutat. Fem un cop d'ull al circuit automobilístic "Salzburgring".

 

 

Zell am See

Zell am See

Baixem cap a aquesta petita ciutat situada en una situació pintoresca a les ribes del llac al com deu el seu nom. A pocs quilòmetres trobem una de les plantes d'energia hidràulica més espectaculars del món: Envoltat de diversos cims de més de 3.000 m trobem 3 preses gegantesques que permeten a Àustria prescindir de l'energia nuclear.

 

 

Grossglockner

Grossglockner

Pel costat del "*Grossglockner" – amb 3.798 metres la muntanya més alta d'Àustria – passa una de les carreteres panoràmiques més fascinants de tota Europa. Per una distància de 48 km puja per una infinitat de corbes uns 1.800 m fins al punt més elevat a 2.577 m. Des del mirador s'observa més de 30 cims que superen els 3.000 m!

 

 

Cascades de Krimml

Les Cascades de Krimml

Amb 380m d'altura, és la cascada d'aigua més alta d'Europa i la cinquena del món. Fins i tot supera a les cataractes Victoria i Niàgara. Es troba molt a prop de la frontera austro-italiana i s'alimenta de diverses glaceres. El volum d'aigua varia molt segons la temporada de l'any. El màxim sol baixar a principis d'estiu. Fins avui dia no s'han realitzat les múltiples idees d'utilitzar l'enorme energia de les cascades per la la producció d'electricitat.

 

Rampa de Salt d'Esquí en Innsbruck Innsbruck

La capital d'esports d'hivern ja ha donat lloc a dos jocs olímpics. L'ultra-moderna rampa de salt d'esquí accelera els esportistes a uns 90 km/h abans d'emprendre un vol de fins a 136 m. A part del turisme la ciutat viu d'un desenvolupat sector industrial i respira un aire universitari. Més del 10 per cent dels habitants són estudiants universitaris.

 

 

Castell Neuschwanstein

Garmisch - Partenkirchen

Creuem la frontera d'Alemanya i explorem a peu un canó super-estret de 80m de profunditat i uns 700 m de llarg anomenat "Partnachklamm". Molt a prop trobarem també el famós castell de l'últim rei de Baviera. El rei solament va viure uns pocs mesos al castell dels seus somnis, suposadament es va suïcidar afogant-se en un llac proper.

 

 

El llac del rei - Königssee Berchtesgaden

Per rutes secundàries i espectaculars arribem a la segona residència d'Adolf Hitler i la cúpula nazi. En els anys 30 van comprar tot un poble, van tirar als habitants i van muntar el segon centre de poder de la seva dictadura de terror. Els bombardejos americans van destruir una part dels edificis però el sistema de búnkers subterranis va quedar intacte. Una visita esgarrifosa en un entorn bellíssim. A pocs quilómetres trobem una altra destinació estrella de l'Alemanya romàntic: El "Königssee", un llac alpí de 7 km de llarg que arriba a profunditats de 190 m. No hi ha alemany que no conegui el famós ressò natural que dóna una paret vertical a les ribes del llac. Des de Berchtesgaden tornamrem al punt inicial de la Ruta, Salzburg.

El Preu

Segons els horaris dels vols fem la ruta en 4 o 5 dies. Els preus varien en funció del model de moto triat i de la grandària del grup. Per favor, demaneu un pressupost indicant dates, nombre de participants, motos desitjades i aeroport de sortida. Hi ha vols de molts aeroports espanyols fins i tot amb línies de baix cost com Vueling o Ryan *Air.

Segons l'oferta de vols podem començar la ruta també a Munic, la propera capital de l'estat alemany de Baviera.

S'apliquen les Condicions Generals de Rumbo66 - Cruzando Continentes.

El Mapa de la Ruta en Moto pels Alps

El mapa de la ruta en moto pels alps

Contacte

En Moto por la Ruta 66 Cruzando Continentes
Jens J. Wiegand
Plaça del Mig, 5
17800 Olot (Girona)

Tel: 637 747 839
Fax: 972 274 662
rumbo@rumbo66.es

 


Agència de Viatges amb licència Núm. GC-004488.